≫ 

Selektor Italije slučajno otkrio zašto Vase nije bilo u igri: Možda nam je Micićeva povreda pomogla

"Orlovi" nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre, a Micić je u jednom momentu otišao do svlačionice, a nakon toga nije dobio minutažu

  • 3
Vasilije Micić Foto: Marko Jovanović

Postojala je enigma zbog čega Vasilije Micić nije proveo više minuta na terenu protiv Italije, a selektor "azura" Romeo Saketi je na konferenciji otkrio da je njegovoj ekipi možda pomogla Vasina povreda kako bi savladali Srbiju u Beogradu.

- Igrali smo intenzivno u odbrani u prvom poluvremenu, a oni su imali mnogo opcija u napadu, postigli smo 50 odsto šuteva za tri poena pre pauze. Mučili smo se u nastavku kada su oni uspeli da realizuju nekoliko napada u nizu, ali smo ostali fokusirani i završili smo utakmicu. Možda nam je Micićeva povreda pomogla jer je on sjajan igrač, ali sam srećan jer su moji igrači bili fokusirani, igrali su sa radošću, to je važno, a pobeda je došla kao posledica toga - naglasio je Saketi.

"Orlovi" nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre, a Micić je u jednom momentu otišao do svlačionice, a nakon toga nije dobio minutažu.

Na pitanje zašto nije igrao, Micić je odgovorio tajanstveno.

Video: Naježim se kada čujem skandiranje MVP, MVP...: Micić poručuje da je fokus na finalu protiv Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA