≫ 

"Nisam mogao da ostavim drugare na cedilu": Kalinić poslao jaku poruku posle potpisa za Zvezdu

Nikola Kalinić je u četvrtak pojačao redove Crvene zvezde i time postao peto pojačanje crveno-belih pred novu sezonu.

  • 48
Branko Lazić, Nikola Kalinić

Foto: Marko Jovanović

Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić se dvogodišnjim ugovorom obavezao na vernost Crvenoj zvezdi i vratio u klub sa kojim je u sezoni 2014-2015 osvojio triplu krunu.

Sada na Mali Kalemegdan stiže kao vrlo iskušan košarkaš koji je osvojio gotovo sve, ali nije promenio svoje navike na terenu. Borba, poeni, skokovi, čvrsta odbrana i pobednički mentalitet - sve to sa sobom donosi Kalinić na Mali Kalemegdan.

Kalinić se u petak prvi put oglasio po povratku u svoj klub.

- Ovo je povratak na mesto gde mi je bilo mnogo lepo prethodni put, gde sam praktično počeo da pravim košarkaško ime. Očekujem puno dobrih momenata ali i izazova, pred nama je teška sezona u Evroligi, ABA ligi brojni klubovi se pojačavaju - poručio je Kalinić, pa pojasnio zbog čega se odlučio za Zvezdu posle sjajne sezone u Valensiji:

- Nisam nikada bio pobornik patetike… Vratio sam se, kada sam sve analizirao, klub, kvalitet života, prethodno iskustvo. Daću sve od sebe kao i uvek na terenu, očekuje nas mnogo rada, tu su moji nekadašnji saigrači i trener, Luka, Laza, trener Dejan Radonjić, nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu - rekao je Nikola Kalinić po povratku u Crvenu zvezdu u kojoj će ponovo nositi broj 12 i predstavljati jednu od najvećih uzdanica kluba u sezoni u kojoj crveno-bele očekuje takmičenje na 4 fronta.

KK Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka angažovao Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Erona Vajta, Stefana Lazarevića i Nikolu Kalinića.

Video: Delije spremile koreografiju za povratak na tribine: Podsetile na proslavu titule Balom na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    16. jul 2021 | 17:16

    Dobro dosao BRATE, tvoj sever te voli !!! Ova Franjova deca na aparatima. Napred Nebojsa,napred Zvezdo zgazite ih sve!!!

  • Saki

    16. jul 2021 | 17:57

    Kalinić i Jović znaju više košarke nego više od pola tima Partizana zajedno.

  • Dr

    16. jul 2021 | 17:08

    Jovic Lazic Mitrovic Kalinic Guduric Kuzmic Dobric Davidovac Simonovic Lazarevic Ivanovic Uskokovic Vajt Monro partizan sa legijom stranaca nema sta da trazi💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA