≫ 

"Kalinićev ugovor nisu kamioni i avioni": Čović o finansijama i mogućem dolasku Jovića

Predsednik Zvezde pričao o aktuelnostima u klubu

  • 66
KOŠARKA CRVENA ZVEZDA ČOVIC NEBOJŠA ČOVIĆ Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Košarkaški klub Crvena zvezda je dovođenjem Nikole Kalinića jasno stavio do znanja da neće skrštenih ruku gledati kako večiti rival formira moćan sastav da im prekine višegodišnju dominaciju. Obradović je dosad okupio jaka imena kojima će raspolagati naredne sezone, stigli su Panter, Ledej, Avramović, Kuruc, ali ni Zvezda ne zaostaje u tom smislu.

Kalinić je poslednji u nizu pojačanja, posle kojeg su navijački apetiti naglo porasli. Čaršija bruji i o povratku još jednog aduta iz šampionskih dana, Stefana Jovića.

O povratku Jovića pričao je prvi čovek kluba Nebojša Čović.

- Videćemo. Život me je naučio da ništa nije gotovo, dok nije gotovo - zagonetno je rekao Čović gostujući na TV Prva.

Predsednik Zvezde je takođe negorao da je klub obezbedio Kaliniču astronomsku platu o kojoj su pisali pojedini mediji, navodno u pitanju je suma od 1.2 miliona evra po sezoni.

- Da naglasim, cifre koje se pominju oko Kalinića su avioni i kamioni. Ja ih čitam tako što neko kroz njih pokušava da napravi alibi za neke druge cifre koje ispadaju iz aviona. Nije ni blizu onoga što pričaju, da je odbio neku ponudu od 2.000.000 godišnje. Mi smo daleko od toga.

Čović je naglasio da je Zvezda u formiranju ekipe okrenuta domaćem proizvodu, što i govore poslednji potezi kluba.

- Radi se na još nekoliko pojačanja, iskreno da vam kažem. Sa našim konceptom u ovoj sezoni - "kupujmo domaće". Orijentacijom ka domaćim igračima. Iza nas je teška i naporna sezona, ali uspešna, sa tri trofeja. Veliki je problem i opterećenje u vidu finansija. Pred nama su i izbori u košarkaškom klubu. Biće početkom septembra. Došao je Kalinić, došli su momci. Sklapa se pristojna ekipa koja će biti spremna da izdrži velika iskušenja. I u Evroligi i u ABA ligi. Vidite da naša konkurencija ne miruje. Međutim, ne plaši nas to. Neka svako radi svoj posao - istakao je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    17. jul 2021 | 12:11

    Potrosio si 50 miliona eura a nisi igrao ni F4. Nikada ni blizu kk Partizan ,nikada .

  • Dragan

    17. jul 2021 | 10:48

    Da vam objasnim šta vam je mozak jednog pantera. Izadju natpisi u medijima Partizan dao 2.5 miliona za dve godine Panteru.Panteri krenu sa kuknjavom, izadje ostoja i kaže da cifra nije tačna a panreri ma vazi koga lažeš i slično,sad izadje vest za kalinica da je došao za 2.5 miliona, izadje covke i kaže ta cifra nije istinita a panteri tako je gospodine covicu verujemo vam😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Parter b

    17. jul 2021 | 11:15

    Zanimljivo da su svi komentari...komentari grobara. Au sto imate komplekse od ovog coveka. Cim se pomene u bilo kojem mediju vi prvi citate. Bice opet sve isto...u maju. Samo rumenije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA