≫ 

Stigla još jedna potvrda iz NBA: Kokoškov i Dončić sve bliži ponovnoj saradnji

Nakon kratke pauze, Kokoškov bi ponovo mogao "preko bare"

  • 8
Igor Kokoškov Foto: Marko Jovanović

Selektor reprezentacije Srbije i trener Fenerbahčea, Igor Kokoškov, ušao je u završne pregovore oko potencijalnog dolaska na mesto pomoćnog trenera Džejsona Kida u Dalas Maveriksima, navodi košarkaški novinar Mark Stajn.

Srpski stručnjak je doživeo ogroman peh sa reprezentacijom Srbije pošto se nije plasirao na Olimpijske igre u Tokio, te su istog momenta krenule spekulacije ko bi mogao da ga zameni na mestu selektora.

Nagađanja su se podgrejala nakon što je Dalas pokazao interesovanje za našeg trenera, a sada se čini kao da je sve već gotovo.

Ono što ide u prilog Marku Kjubanu, vlasniku Dalasa, je i činjenica da se Igor Kokoškov i glavna zvezda ove ekipe, Luka Dončić, odlično poznaju jer su već sarađivali u reprezentaciji Slovenije s kojom su uzeli zlato na Evrobasketu 2017. godine.

Međutim, postavlja se pitanje, da li će Igor Kokoškov napustiti mesto selektora Srbije ukoliko se vrati u NBA? Ili će pak, dobiti novu šansu saveza i pokušati da se "izvadi" na Evrobasketu iduće godine.

Video: Kokoškov: Žao mi je, poštujem odluku Posle Jokića još 2 srpska NBA igrača odjavila reprezentaciju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    18. jul 2021 | 11:03

    Pomocni treneri u NBA obicno drže table i flomastere na tajm-autu, tako da taman posao za Kokoskova.

  • TeoFan

    18. jul 2021 | 10:42

    I iz Istanbula se očigledno nije previše bavio sastavom reprezentacije, pa se pojavio obavešten kao Koštunica... A kao moći će iz Dalasa... Važi.

  • Koko

    18. jul 2021 | 11:36

    Samo neka ide, taman da batali reprezentaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA