≫ 

Ništa od velikog povratka u Partizan: Grobari mu se potajno nadali, on potpisao za Evroligaša

Leo Vesterman nastavlja karijeru u Monaku

  • 6
JOFFREY LAUVERGNE, LEO WESTERMANN Foto: MN Press

Francuski plejmejker Leo Vesterman nastavlja karijeru u Monaku, saopštio je zvanično ovaj klub, koji će se sledeće godine takmičiti u Evroligi.

Monako je prošle sezone osvojio Evrokup, što mu je donelo učešće u Evroligi naredne sezone, a trener Zvezdan Mitrović uveliko radi na pojačanju ekipe.

Vestermana su stidljivo priželjivali i navijači Partizana, ali bar naredne sezone Francuza neće ponovo gledati u crno-belom dresu.

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetniji. Kvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    29. jul 2021 | 13:49

    Navijam za Partizan i drago mi je sto nije dosao! Dajte bre ljudi nekog Srbina. Jesu ovi stranci kvalitetni ali nije to-to!

  • bnnnmx

    29. jul 2021 | 15:36

    Za evrokup i netreba a pogotovo za abu itd god dana a za godinu dana dal veseli i lovernj isto izlaze iz ugovora tako ako se dodje do EL momci su bez ugovora i umogucnosti da pojacaju partizan .....misko zlo jedno srpske kosarke pa talenti vise kkcz i partizan negledaju kao mesta za razvoj i napredak u karijeri ne da negledaju njih nego ni celu evropu jer kad pogledas jokic direktno iz mege u nba ....nema vise srbija dtes crno ni crveno beli samo nba suska i propast nas kao reprezentacije

  • Radovan

    29. jul 2021 | 16:01

    Zato će potpisati Lovernj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA