Zvezdin Amerikanac se prvi put obratio navijačima, u treningu je, očekuje zabavnu sezonu

Eron Vajt uskoro stiže u Beograd

  • 0
eron vajt

Foto: twitter/kkcrvenazvezda

Navijači Zvezde željno čekaju početak košarkaške sezone, klub ih je doveo u to stanje zvučnim pojačanjima od kojih je samo jedan stranac, za sada. U pitanju je krilni centar Eron Vajt, koji je među prvima potvrđen kao novi dodatak u rosteru crveno-belih, a s obzirom na to da se i dalje čeka na okupljanje tima, Amerikanac se javio iz domovine gde vredno radi i trenira za izazove koji u pred njim.

Evo šta je poručio za Zvezdine kanale.

- Pozdrav sima, Eron Vajt je. Upravo sam završio sa treningom, spremam am se za pripremni deo sezone. Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd, da upoznam sve u klubu i svoje saigrače. Uzbuđen sam jer nas očekuje zabavna sezona, jedva čekam da vidim i navijače. Zahvalan sam za sve poruke podrške koje ste mi poslali, to je stvarno nešto izuzetno. Nadam se odličnoj sezoni, da će svi biti zdravi i da ćemo započeti sezonu za nekoliko nedelja - poručio je Vajt.

 

Zvezda je, osim Vajta, vratila Luku Mitrovića, Nikolu Kalinića i Stefana Lazarevića iz FMP Železnika, i dovela Nikolu Ivanovića iz Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA