≫ 

Virtus doveo brutalno pojačanje: Teo sa čovekom koji je "uništio" našu reprezentaciju u Beogradu

Niko Manion bio je zvezda kvalifikacionog turnira

  • 0
Srbija - Italija Foto: Marko Jovanović

Nastavlja Virtus da se ozbiljno pojačava za novu sezonu. Klub koji će predstavljati jedan od ozbiljnijih takmaca Partizanu u Evrokupu i koji je ove minule sezone nastupio u polufinalu istog takmičenja, doveo je igrača kojeg po dobrom ne pamte reprezentativci Srbije.

Naime, najnoviji košarkaš italijanskog kluba je Niko Manion. Navijači naše selekcije setiće ga se po karakterističnoj narandžastoj kosi, ali i tome što je ubacio čak 24 poena u pobedi Italije u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Od početka prelaznog roka, Niko je bio jedna od glavnih meta kluba. Već smo pregovarali zajedno poslednjih nekoliko sedmica. Njegov dolazak u Virtus je potvrda velikog truda i rada koji su uložili svi u klubu od predsednika do trenera Serđa Skariola - rekao je Luka Baraldi, čelni čovek italijanskog kluba.

Iza Maniona je jako produktivno leto tokom kojeg je zablistao naročito u Beogradu, ali je sjajno napredovao i u kampu Golden Stejt Voriorsa. Govoreći o nastupima u glavnom gradu Srbije, prosečno je beležio 12,5 poena po utakmici uz 4,5 asistencija.

Biće sjajna adicija timu u kojem se već nalaze naš Miloš Teodosić zajedno sa Markom Belinelijem, Ekpeom Judom i ostalima. Zanimljivo je da je i otac Nika, Paće Manion takođe igrao košarku u NBA ligi.

Video: Milica Todorović peva na dočeku olimpijaca: Zastave vijore a čuveni hit Zlato odjekuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA