Mega se za novu sezonu priprema u raju na zemlji: Košarkaši stigli na Bahame, čekaju ih dve provere

Beogradski klub nastavio je tradiciju koja je prekinuta samo prošlog leta zbog pandemije koronavirusa

  • 1
Mega, Luka Cerovina Foto: MN Press

Godinama unazad Mega radi nešto što drugi klubovi sa ovih prostora mogu samo da sanjaju. Košarkaši ovog kluba imaju tu privilegiju da se za novu sezonu pripremaju daleko od naše zemlje, čak ne ni na Starom kontinentu, već na - Bahamima! Takva situacija je i ovog leta.

Samo tokom prošlog igrači ovog kluba nisu imali tu mogućnost da otputuju na ovu egzotičnu destinaciju. Problem je naravno predstavljao koronavirus, koji je blokirao tranzit između zemalja i iziskivao je ogromne troškove testiranja. Ovog leta je daleko bolja situacija i košarkaši Mege stigli su na Bahame.

Daleko do toga da će izabranici Vladimira Jovanovića samo odmarati na ovom prelepom ostrvu u "Atlantis Rizortu". Imaće dve jake provere protiv ekipe iz NCAA - Indijana Huzijersa. Prva utakmica je na programu u noći između petka i subote od 01.30 časova ujutru po našem vremenu, dok je druga planirana za nedelju od 19.00 časova.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by KK Mega (@bcmegabasket)

Nakon toga sledi povratak u Srbiju na završni deo priprema i preostale prijateljske utakmice. Mega će i ove godine imati jako mlad i perspektivan sastav, koji će pokušati da napadne vrh ABA lige.

Video: Carica Milica čim čuje Bože pravde suze joj krenu niz lice: Tako je bilo i na dočeku na balkonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    11. avgust 2021 | 18:18

    huzers nije huzijers igraju u big 10 konferenciji , ncaa je vrhovni organ koji nadgleda i kontrolise sve sportove muske i zenske sve lige i konferencije koledza i univerziteta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA