Bulut ponovo oduševljavao Amere u basketu, ali i opet izgubio: Presudio im bivši Lebronov saigrač

Iako je Bulut postigao 24 poena, to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da dođe do pobede protiv Trilogije (50:47)

  • 0
Dusan Domovic Bulut, BIG 3, basket Printskrin: Twitter / thebig3

Basketaš Dušan Domović-Bulut nastavio je da dominira u američkoj BIG 3 ligi, uprkos i porazu njegove ekipe od 'Trilogije' sa 50:47, srpski reprezentativac u basketu "tri na tri" je postigao 24 poena, a uz to je dodao i četiri skoka i tri asistencije.

Dušan Domović od trenutka kada je zakoračio na parkete u SAD počeo je da oduševljava svojim lucidnim potezima, ali i vanserijskim partijama. Već u svojoj drugoj utakmici je uspeo da ponese i titulu najkorisnijeg igrača.

Međutim, čak i njegove sjajne partije nekad nisu dovoljne za pobedu, ovoga puta "Trilogija" koju predvode Džeret Džek i Amir Džonson, dok im je trener legendarni Stiven Džekson, uspeli su da nanesu novi poraz rezultatom 50:47, iako je "Pauer" imao prednost tokom većeg dela meča.

Jedan potez koji je izveo Bulut je posebno impresionirao ljude širom sveta koji prate basket, kako je i administrator BIG3 lige na njihovom Tviter napisao, podsetio je na "Vintidž horog" (Vintage SkyHook)

Video: Puškar doneo Srbiji bronzu na juniorskoj Balkanijadi: Bolje bih istrčao da je trka bila kasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA