≫ 

NBA je bio preveliki zalogaj za Petruševa, srpski centar će i naredne sezone igrati u Evropi!

Srpski centar će zaigrati u paru sa Vasilijem Micićem

  • 8
Filip Petrušev Foto: Marko Jovanović

Srpski košarkaš, Filip Petrušev će ipak ostati još neko vreme u Evropi, ali neće obući dres ni Zvezde, ni Partizana, već će karijeru nastaviti u osvajaču Evrolige iz prethodne sezone, ekipi Anadolu Efesa, prenosi Sportando.

Jedna od "najvrelijih" košarkaških tema ovog leta bio je status najkorisnijeg igrača ABA lige iz prethodne sezone, pominjala su se dva najveća srpska kluba, jedan je nudio igranje u Evroligi (Zvezda), dok je drugi nudio igranje u Evrokupu i rad sa najboljim trenerom u Evropi (Partizan), ali ni jedno ni drugo nije bilo dovoljno za apetite mladog Petruševa.

Pokušao je doskorašnji centar Mege da se domogne i ugovora u NBA ligi sa Filadelfija Seventisiksersima, ali očigledno još nije dovoljno spreman za izazove koje traži najjača liga na svetu.

Upravo zato, gde bi mogao da dobije više iskustva nego u najboljem timu u Evropi - Anadolu Efesu, gde će mu saigrač biti i njegov kolega iz reprezentacije, Vasilije Micić.

Video: Urnebesna reakcija Miška Ražnatovića posle trojke Petruševa protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šta bi?

    16. avgust 2021 | 13:46

    Pre neki dan ste pisali daje prelazak u NBA gotova stvar?

  • Sale70

    16. avgust 2021 | 15:38

    Gos'n Misko je veliki igrac,sad kad od NBA nema nista,aktiviraju se stari pajtosi "dobro obavesteni" Emiliano i eventualno Luca i plasiraju "proverene" informacije o Efesu,ne bi li se neko odavde "upecao" i dao "nepristojnu" ponudu.Sutra ce isto da ponovi i neki "dobro obavesteni" grk.Ne verujem da ce Zeljko i Zoran nasesti,poznate su im te Miskove Twiter igrice ali ne mogu da garantujem za Nebojsu.Filip je jos uvek samo veliki talenat i pomalo macka u dzaku i greska bi bila preplatiti ga a bilo bi dobro da on i roditelji razmisle svojom glavom sta je trenutno najbolje za njega,za NBA je rano,Efes je samo fejk reklama a i da je istina tesko da ce u takvom timu imati vise od par minuta po utakmici a onda od NBA nece biti nista i to vodi u najboljem slucaju ka jednoj prosecnoj karijeri.Nije ni prvi,ni poslednji,nisu svi Jokic.

  • Aleksandar

    16. avgust 2021 | 13:47

    Mali, molices ti i Zvezdu i Partizan za ugovor. Kalibar Dangubica i Zagorca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA