Hrvati dočekuju Partizan i najavljuju ih kao najmoćniji klub u Evropi: "Oni vrede 15 miliona evra"

- Trenutna vrednost Partizana kreće se oko 15 miliona evra, nedavno su potpisali Amerikanca koji vredi 3.000.000 evra za dve godine, mislim da se nijedan naš klub s time ne može nositi - istakao je Jurković

  • 55
Kk Partizan, Trening pred početak priprema Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana će učestvovati na turniru u Opatiji, koji je na programu od 1. do 3. septembra. Pored njih, učešće uzimaju još tri ekipe, a to su Cibona, Cedevita - Olimpija i Pesaro, koga s klupe predvodi Aco Petrović. Svi u Hrvatskoj željno ičekuju turnir, jer kako oni kažu, Partizan vredi 15 miliona evra.

Dvorana "Marino Cvetković" u Opatiji će ugostiti veoma velika košarkaška imena.

Partizan i Cibona su osvajači Evrolige, s tim što je hrvatski klub uspeo dva puta da se okiti najprestižnijom titulom u evropskoj košarci.

Najveću pažnju svakako privlači Partizan, na čijoj klupi sedi Željko Obradović, a kako kaže Robert Jurković, glavni organizator turnira, na turniru ne postoji nijedan "mali" klub.

- Dovesti ovakve četiri ekipe u Opatiju bilo je jako teško, ali uspeli smo jer imamo veliku pomoć grada i Liburnija hotela. Trenutna vrednost Partizana kreće se oko 15 miliona evra, nedavno su potpisali Amerikanca koji vredi tri miliona za dve godine, mislim da se nijedan klub ne može s tim nositi. Cibona je malo pala, ali po imenu i trofejima jedan je od najboljih klubova u Evropi, Olimpija ulaže u košarku, a Skavolini je jedan od najboljih italijanskih klubova i žele u Evroligu već iduće godine - rekao je Jurković za Sportcom.hr.

Video: Bogdanoviću rekli da samo on još fali u ekipi Partizana ove godine: Ja sam obećao i toga se držim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нусквп

    24. avgust 2021 | 19:27

    Реално Партизан и јесте најбољи клуб од свих хрватских

  • Rep. Srpska

    24. avgust 2021 | 19:00

    Lesi se vraca kuciiiii

  • Haker RS

    24. avgust 2021 | 19:45

    Znači JSD-ovci se vraćajukod kuće. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA