Poznato lice na treningu Zvezde: Radonjić uslišio Cirbesovu želju, da li će se zadržati u Beogradu?

Još nije jasno da li je nekadašnji igrač tu da ostane

  • 6
Maik Cirbes Foto: Marko Jovanović

Ekipa Dejana Radonjića ozbiljno se pojačala u tekućem prelaznom roku. Crvena zvezda deluje jako solidno defanzivno i pokušaće ove takmičarske godine da obezbedi značajno bolji plasman u Evroligi i da odbrani titulu u ABA ligi. Iskusni stručnjak odlučio se da sastavi tim od dobro poznatih lica.

Pored najnovijih pojačanja, sa ekipom Zvezde ove nedelje trenira još jedan miljenik navijača crveno-belih. Reč je o Majku Cirbesu, koji je zamolio Dejana Radonjića da bude sa ekipom. Ovaj mu je to uslišio, jer je crveno-belima na treningu potreban snažan centar uz kojeg bi ekipa mogla da radi.

Zvezda na tržištu traži adekvatnu peticu. Ideja je da u klub dođe Matijas Lesor, što je kasnije potvrdio i predsednik kluba Nebojša Čović. On je međutim istakao da su još neki igrači na radaru. Dolazak Cirbesa ne mora da znači da će se on u Zvezdi zadržati, mada nije isključeno da se Radonjić odluči da ga zadrži.

Zvezda polako ulazi u glavnu fazu priprema. Prvi meč crveno-beli će igrati protiv Splita u Beogradu u ABA ligi. Radonjić za sada ne može da računa samo na Dobrića koji odsustvuje zbog povrede i Voltersa koji će se priključiti u sredu. Sledeći rival Beograđana tokom priprema je Mega u četvrtak, dok narednog utorka tim crnogorskog stručnjaka igra protiv Oradee.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA