≫ 

Nekadašnji košarkaš Zvezde ostaje u Rusiji: Iz Perma se seli u Krasnojarsk, igraće za Jenisej

Boris Savović nastupao je za Parmu u protekloj sezoni

  • 2
Boris Savović Foto: ABA liga

Srpski košarkaš, Boris Savović posle mnoštva klubova u kojima je igrao tokom svoje karijere, moći će svom spisku da doda još jedan. Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Mege karijeru će nastaviti u Jeniseju iz Krasnojarska.

Vest je putem društvenih mreža potvrdio njegov menadžer, Miško Ražnatović, ne ističući na koliko dugo je sam ugovor potpisan.

Savović je karijeru počeo u Hemofarmu, da bi nakon pet godina u Vršcu prešao u podgoričku Budućnost, odakle se posle godinu dana ponovo vratio u Hemofarm. Usledio je kratak boravak u Galatasaraju, posle kojeg je godinu dana igrao za Crvenu zvezdu.

Nemačka je bila njegova sledeća destinacija. U Bajernu i Ulmu proveo je po sezonu, da bi potom usledili kratki boravci u Turk Telekomu, Megi, Veneciji, Budućnosti, Zjelonoj Gori, Avtodoru, Gojang Orionsima iz Južne Koreje i Parmi iz Perma.

On se već nalazi na zalasku svoje karijere, ima 34 godine, a rođen je u Trebinju. Ima srpsko i crnogorsko državljanstvo, a nastupa na centarskim pozicijama.

Video: Neprobojni srpski zid za Turkinje: 3 uzastopna bloka za kraj i plasman u finale Evropskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćkomi

    5. septembar 2021 | 08:31

    Strasan igrac je Boris

  • ma

    5. septembar 2021 | 13:19

    Upoznao sam momka na Dominikanskoj Republici na odmoru ima jedno 8 godina od tad. Odlican momak pravi Srbin! Borise sve naj bolje ti zelimo. Neka te sreca prati i javi se preko whatsapp kad ugrabis priliku. Familija ti je predivna samo naprijed.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA