Skariolo rekao šta očekuje od Tea u Virtusu: "Daćemo mu prostora, samo neka oslobodi svoju magiju"

Nekadašnji selektor Španije veruje u rođenog Valjevca

  • 1
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

U Virtusu smo videli brojne promene ovog leta. Pre svega, sa kormila je otišao Saša Đorđević, a došao je Serđo Skariolo, izmenjali su se neki važni igrači, ali jedna stvar se ipak nije promenila - Miloš Teodosić je ponovo nositi crno-beli dres tima iz Bolonje.

Višegodišnji selektor španske košarkaške reprezentacije pokušaće Virtusu konačno da podari učešće u Ligi šampiona, koje u Bolonji dugo čekaju. Prošle sezone nisu imali ni sreće, pošto su bili neporaženi do polufinala, a onda su ispali od Uniksa.

Virtus se polako uigrava za novu sezonu. U prethodnom meču savladali su tim Brindizija bez nekih većih problema rezultatom 92:72. Miloš Teodosić nije igrao na ovom meču, ali je Skariolo morao da "progovori" o jednom od ključnih košarkaša u timu i podeli sa novinarima kakvu ulogu od njega očekuje.

- Pratio sam ga na treninzima i uvideo da je željan da nauči nešto novo. Mi ne želimo od njega stalno da tražimo nešto više, već želimo da mu damo prostora da oslobodi svoju magiju. Želim da ga vidim na terenu i nekoliko minuta manje, barem u ovom prvom delu sezone - izjavio je Skariolo.

Prošle sezone Teo je bio MVP ligaškog dela Evrokupa, gde je u proseku beležio čak 17,8 poena uz 2,7 skokova i 5,5 asistencija po susretu.

Video: Teo nam je priznao zašto je šutirao sa 10 metara: Kako se dogodila ona trojka preko Garbahose!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    5. septembar 2021 | 21:36

    Koju magiju čovek treba u penziju da ide sada još malo. Ko puž je na terenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA