≫ 

Evo gde možete da gledate prenose košarkaša Zvezde i Partizana u finalima pripremnih turnira

Tim Dejana Radonjića igra protiv Bajerna, a ekipa Željka Obradovića protiv Fenerbahčea

  • 5
Željko Obradović i Dejan Radonjić Čekaju ih velike borbe u budućim duelima: Željko Obradović (levo) i Dejan Radonjić Foto: MN Press

Uspešni su bili košarkaši Zvezde i Partizana u polufinalima pripremnih turnira za novu sezonu. Crveno-beli su pregazili Panatinaikos na Magenta Sport kupu, dok su crno-beli uspeli posle tri produžetka da bace na noge novog učesnika Evrolige, Monako na Istanbul kupu.

To znači da će danas igrati još dva jaka meča u finalu. Prvo će na teren Crvena zvezda koja od 18.00 časova igra protiv Bajerna u Minhenu. Biće to duel starih znanaca, pošto domaće predvodi nekadašnji trener Partizana, Andrea Trinkijeri.

Prenos ovog meča je na kanalu RTS 2.

Partizan će se sat vremena kasnije od 19.00 časova sastati sa Fenerbahčeom. Biće to prvi susret Željka Obradovića sa svojim nekadašnjim klubom, što će uzrokovati dosta emocija. I sigurno dosta dobre košarke.

Taj meč nećemo moći da gledamo ni na jednoj televiziji, ali su organizatori turnira obezbedili direktan prenos na svom zvaničnom Jutjub kanalu, pa će navijači Partizana taj meč moći da prate OVDE.

Video: Katai drugi put u metu, Zvezda vodi sa 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    12. septembar 2021 | 08:43

    Naravno da uvek ima prenos vase mezimice! Puci ce ovo jednog dana!!

  • Dragan

    12. septembar 2021 | 11:21

    Naslov vam je top,trebali ste staviti evo gde zvezdu mozete da gledate i to je to

  • Zeka

    12. septembar 2021 | 08:11

    Važno da se Zvezda I Partizan prenose u potpuno nebitnim utakmicama, a za Ðokovića Eurosport 1. E moja Srbijo, za šta mi plaćamo TV pretplatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA