≫ 

Zvezda se probudila iz mrtvih u Minhenu: Mitrović doneo pobedu u poslednjoj sekundi protiv Bajerna!

Ključna je bila poslednja četvrtina koju su crveno-beli dobili sa

  • 42
Luka Mitrović koš Foto: Youtube / Printscreen / Magenta Sport

Kakva pobeda Crvene zvezde! Kakva poslednja četvrtina! Košarkaši beogradskog tima pokazali su neverovatnu mentalnu snagu i uspeli su da nadoknade dvocifren zaostatak sa početka završnih deset minuta, koji je iznosio 12 poena. Pobedu je doneo Luka Mitrović u poslednjoj sekundi utakmice, polaganjem posle fantastičnog prodora - 70:68.

Neverovatno je Zvezda odirala poslednjih 10 minuta. Iako je utakmica izgledala izgubljeno, crveno-beli su pronašli snagu da se vrate, a za to je najzaslužniji bio Branko Lazić, koji je vezao dve važne trojke. Naravno, koš Mitrovića ipak je stavio poslednju tačku na "i".

Nakon što su sasvim solidno otvorili meč polaganjem Holinsa, košarkaši Crvene zvezde su ipak dopustili Bajernu da se brzo odlepi na veću rezultatsku zalihu. Nakon trojke Hilijarda ona je otišla na +8, ali je beogradski tim do kraja prve četvrtine ipak uspeo da spusti tu razliku na četiri poena.

Međutim, horor početak druge četvrtine koštao je Zvezdu povratka u ovaj meč. Za uvodna tri minuta ove deonice, košarkaši u crveno-belom nisu postigli baš nijedan poen, a Bajern je dodao još pet, pa je brzo otišao na dvocifrenu razliku.

dejan radonjić Foto: MN Press

Igralo se jako tvrdo. Dovoljno je reći da je Zvezda postigla prvu trojku tek u 17. minutu utakmice, a za to vreme je Bajern samo nastavio da uvećava prednost, ona je na poluvremenu iznosila tačno 13 poena razlike, posle poena Jaramaza.

Iako je delovalo da bi Zvezda možda mogla da smanji ovaj zaostatak u trećoj deonici, to se nije desilo. Problem su pravila i bacanja, uz već pomenut loš šut za tri poena, što je Andrea Trinkijeri sa svojom ekipom uspešno eksploatisao.

Ali šta se onda desilo u poslednjoj četvrtini! Zvezda je zaigrala nestvarno, trojka za trojkom Lazića i tim Dejana Radonjića uveo je meč u veliku dramu. Posle poena Luke Mitrovića, crveno-beli su po prvi put poveli još od prve četvrtine. Gledali smo zaista sjajnu završnicu utakmice. Usledio je već pomenuti koš Mitrovića za pobedu, nakon što je Bajern istopio četiri razlike u poslednjoj deonici.

Video: Morao je da bira između Dejana Radonjića i Saleta Đorđevića: Marko Simonović u nezgodnoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    12. septembar 2021 | 20:09

    Uzesmo trinkiju kolac ispred nosa 😂😂 bravo majstori 🇮🇩🏆🇷🇸

  • RadonjaCar

    12. septembar 2021 | 21:17

    Bravo momci, sa 9 igraca osvojili turnir. Radonja je legenda

  • Dejan

    12. septembar 2021 | 20:09

    Bravo bre sampioni...!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA