≫ 

Košarkaška pijaca na prestaje: Monako izgubio od Partizana, pa doveo snažnog centra iz Zenita!

Očigledno Monako planira da ostane u Evroligi i iduće sezone

  • 1
Vill Tomas, KK Monako Printskrin: Youtube / Mickey Mickeal

Može se slobodno reći da je odjeknula "bomba u Monaku, pošto je istoimeni košarkaški klub  putem svog Tviter naloga predstavio najnovije pojačanje, centra Vila Tomasa koji je prethodne dve sezone nastupao za Zenit.

Monako je prethodne sezone osvojio Evrokup, te su na taj način uspeli da ostvare plasman u Evroligu, a očigledno je da žele da ostave i dublji trag u tom takmičenju iduće sezone.

Najnovija akvizicija ovog kluba, doskorašnji snažni centar Zenita, Vil Tomas, prethodne sezone u Evroligi je beležio 10.3 poena u proseku, a tome je dodavao i 3.9 skokova po utakmici.

Monako je takođe prethodnih dana bio i u žiži srpske javnosti zbog neverovatne utakmice protiv Partizana koja je otišla u tri produžetka.

Ekipa koju sa klupe predvodi Zvezdan Mitrović se neće zaustaviti na ovom igrači, a kako navode određeni mediji iz Španije i ostalih zemalja Evrope, jako su blizu i dovođenja Majka Džejmsa, nekadašnjeg košarkaša CSKA Moskve.

Video: On je grobarski: Lesor uz osmeh otkrio šta je pevao Gagiju Milosavljeviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA