≫ 

Lesor novi "preletač" u Partizanu? Prozivao klub koji "nema dovoljno para" rečima "biznis je biznis"

Posle zagonetne poruke francuskog centra na Tviteru, pojavile su se informacije da će zadužiti crno-beli dres

  • 29
Matijas Lesor, Dejan Radonjić Matijas Lesor i Dejan Radonjić iz peroda dok su sarađivali u Bajernu; Foto: MN Press

Košarkaši Partizana započeli su novu eru pod vođstvom Željka Obradovića, a posle prvih provera, navijači su mogli da vide dva različita lica ekipa u duelima protiv Monaka i Fenerbahčea na pripremnom turniru u Istanbulu.

Crno-beli su i dalje u potrazi za klasičnim centrom, a prema određenim informacijama, to bi mogao da bude bivši centar Zvezde, Matijas Lesor, koji je prošle sezone igrao za Monako sa velikim uspehom.

Lesor u Zvezdi nije imao najbolja izdanja, a jedan je i od direktnih krivaca za gubitak titule u ABA ligi posle promašenog zicera u finalu protiv Budućnosti u Morači u finalnoj seriji, ali se u Monaku potpuno razvio kao igrač.

Monako je nedavno potpisao Vila Tomasa, a pominje se čak i Majk Džejms kao moguće pojačanje, što je očigledno razbesnelo Lesora, koji se oglasio na društvenim mrežama uz prozivke za klub koji "nema dovoljno para".

Spekuliše se da je Lesor želeo novi pojačani ugovor u Monaku, ali mu je tada rečeno da klub nema dovolno novca da isprati njegove zahteve, a nakon što je čuo za nova pojačanja i moguć dolazak Majka Džejmsa, Lesor je imao zagonetan tvit, očigledno upućen Monaku.

Neki timovi koji "nemaju dovoljno novca" su možda dobili na lotou ili slično. Biznis je biznis - napisao je Lesor u ponedeljak uveče.

Već sutradan pojavila se informacija Kurira da je Lesor novi igrač Partizana. Ove informacije smo proverili u Humskoj, ali za sada nema nikakve potvrde transfera.

Ukoliko potpiše za crno-bele, Lesor bi bio drugi košarkaš koji je potpisao ove sezone, a da je prethodno igrao za Crvenu zvezdu, pošto je kao jedno od najvećih pojačanja letos stigao Kevin Panter, a u ekipi je takođe i Nemanja Dangubić, koji je takođe nastupao za crveno-bele.

Video: Novi dres KK Partizana za ovu sezonu sa retro detaljima iz trofejne 1992: Omaž šampionima Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    14. septembar 2021 | 13:08

    Opet će biti trpanje crno bele boranije

  • 🔴🔵⚪

    14. septembar 2021 | 12:55

    Od kada se ZELJKO vratio, stvarno nije lako biti navijac crvene zvezde🤣🤣

  • milan

    14. septembar 2021 | 13:12

    Cekaj da vidimo sta ce uraditi Zeljko… spektakl ili mozda debakl?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA