≫ 

Zvezda objavila izgled novog dresa za sezonu, detalj na leđima će oduševiti navijače

Nova sezona, novi dres renomiranog brenda

  • 10
Dres KK Crvena zvezda

Foto: KK crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts objavila je izgled novog dresa za sezonu 2021/22 u kojoj će nositi opremu renomiranog proizvođača adidas.

Klub je prošle godine obnovio saradnju sa nemačkim gigantom i svetskim liderom u proizvodnji sportske opreme, nove dresove kao i svake sezone, promovisaće u hali “Aleksandar Nikolić” u sredu 15.09. tokom aktivnosti na “Media Day-u” Evrolige i konferenciji za medije.

To će ujedno biti i svetska premijera novih dresova KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Odmah se vidi jasno opredeljenje da i na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno bele pruge. Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava  slogan “naša linija života” koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije.

Osim dve garniture crveno belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama koja je izazvala veliku pažnju prošle sezone, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

Dres KK Crvena zvezda

Foto: KK crvena zvezda

Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta…

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim adidasa iz Nemačke, na čelu sa Bjankom Skeledžić jednom od najuglednijih dizajnerki iz ove oblasti:

- Nijansa koja je upotrebljena za dresove u ovoj sezoni zove se “aktivno crvena”, jer smo i na taj način želeli da simbolično prikažemo svu dinamiku, pokrete i trud koji košarkaši Crvene zvezde čine na treninzima i utakmicama, kako bi ostvarivali vrunske rezultate na koje su nas navikli.

- Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali, koji će pomoći igračima da imaju udobnu opremu sa izuzetnim performansama - rekla je Tatjana Stojković, brend menadžer adidasa.

Video: Marko Simonović otkrio kako se snalazi u ulozi oca i koju pesmu poručuje u kafani...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA