Košarkaški zemljotres u Evroligi: Majk Džejms na korak od potpisa za Monako?

Bilo bi to nestvarno veliko pojačanje za Kneževe

  • 1
majk džejms Foto: MN Press

Veliko iznenađenje i transfer je na pomolu u Evroligi. Doskora jedan od najboljih košarkaša ovog takmičenja i prošlogodišnja akvizija Bruklin Netsa, Majk Džejms preseliće se u redove novog člana elitnog košarkaškog takmičenja – Monaka.

Ovu vest prenosi specijalizovani košarkaški portal Eurohoops, koji je potvrdio saznanja litvanskog novinara Donatasa Urbonasa, koji poslovično ima dobre informacije kada su u pitanju transferi.

Džejms je nedavno raskinuo ugovor sa ekipom CSKA iz Moskve i trenirao je individualno u ruskoj prestonici već neko vreme. Potpiše li za Monako, što se očekuje u narednih par dana, postaće 13. pojačanje za ovaj klub za narednu sezonu, nakon što su došli: Brok Motum, Alfa Dijalo, Donatas Moitejunas, Donta Hol, Leo Vesterman, Jakuba Utara, Ibrahima Fol Faje, Rudi Demais, Paris Li, Armel Traore, Džeri Butsijele i Danilo Anđušić.

Džejms je bio treći najbolji strelac Evrolige u sezoni 2019/20, kada je prosečno ubacivao 21,1 poen po utakmici. Prošle sezone, imao je 19,3 poena u proseku na 27 mečeva u Evroligi. U Bruklinu je u proseku dolazio do 7,7 poena uz 4,2 asistencije i 2,5 skoka na 13 susreta.

Video: Novi dres KK Partizana za ovu sezonu sa retro detaljima iz trofejne 1992: Omaž šampionima Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    16. septembar 2021 | 15:10

    Veliki klubovi više ne rade sa mladim igračima. Sve se svodi na kupovinu iskusnih igrača na tržištu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA