Emotivan oproštaj Bogdana od Dude: “Treneru, hvala nam što ste nas naučili da cenimo i poštujemo“

Srpski reprezentativac napisao je tužnu poruku na svom Instagramu

  • 3
Bogdan Bogdanović, Duda Ivković Foto: MN Press

Košarkaški svet jutros je potresla tužna vest o smrti legendarnog trenera, Dušana Dude Ivkovića, koji je preminuo u Beogradu u 78. godini života. Čovek koji je postavio temelje srpske košarke bio je jako cenjen svuda u Evropi i na svetu.

Tokom dana stigle su brojne poruke saučešća iz klubova širom Evrope, od igrača, trenera, čelnika sporta pod obručima. Niko nije mogao da poveruje da nas je napustio jedan od najvećih.

Poslednji u nizu koji se javio je Bogdan Bogdanović, koji je pod mentorstvom Dude Ivkovića pravio krupne korake u reprezentaciji Srbije. Stoga je srpski košarkaš putem svojih društvenih mreža ostavio emotivnu poruku preminulom treneru.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

- Treneru, hvala ti na svemu što si uradio za nas, našu zemlji i svet košarke. Mnogo lepih sećanja koje ćemo pamtiti... Mnogo ljubavi, slobode i hrabrosti za sve nas mlade koji smo počinjali naše reprezentativne i klupske karijere. Hvala vam na svemu što ste nas naučili da cenimo i poštujemo. Počivaj u miru – napisao je Bogdan Bogdanović na Instagramu.

Video: Bogdan pričao o svom kampu: Sve se svodi na ljubav, decu približavamo snovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA