Emotivni Novica se oprostio od Partizana, pa poveo omiljenu pesmu Grobara i nastao je delirijum

Legendarni kapiten crno-belih odigrao je 10 sezona u klubu i čak 509 utakmica

  • 4

Video: Emotivno i na ivici suza: Novica održao govor Grobarima koji je bio lekcija sadašnjim igračima

Utakmica Partizana i Efesa je zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od crno-belog dresa! Novici u čast i po njegovom izboru, Partizan će na toj utakmici nastupiti u replikama crnih dresova iz sezone 2008/09.

Na poluvremenu meča Veličković je izašao na parket i zahvalio se svima za veličanstvenu karijeru.

- Na žalost, danas nas je napustio Duda Ivković, ovim putem bih hteo da mu se zahvalim za sve što je uradio za našu košarku, svetsku košarku i mene lično za svaki savet koji mi je dao. Neka mu je večna slava.

Video: Na poluvremenu organizovan oproštaj Veličkovića od košarke: Saša Ilić i Mijailović mu uručili poklon

- Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu, hvala Saši Daniloviću na svemu što je uradio za mene. Tu su i ljudi koji su mi pomogli u karijeri, a koji nisu svi mogli da dođu. Moji saigrači..

- Zahvalio bih se Partizanu na svemu što mi je u životu dao isto tako navijači da znate i vama sam hteo da vratim za svu energiju koju smo delili svih ovih godina.

- Hteo bih da poželim svu sreću Željku i ekipi da ih zdravlje prati, kao što sam rekao pre nego što smo izašli, Partizanova publika zna da ceni borbenost i energiju i to je sve što ja imam da poručim njima.

Video: Željko Obradović vidno potresen zbog smrti Dude Ivkovića: Grobari ga dočekali ovacijama

Isto tako jednu pesmu sam ponavljao stalno, jer kad igraš u Partizanu ne možeš da se opustiš nikad. Da budemo složni i da budemo zajedno zapevajmo "Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari, samo tebi verni samo tebi odani" počeo je Novica pesmu, a navijači nastavili.

Na kraju je poručio:

- Još jednom hvala za sve, biću navijač, prelazim na tribinu. deset nezaboravnih godina, nezaboravne emocije. Hvala još jednom.

Video: Legende Partizana došle na oproštaj Novice Veličkovića: Saša Ilić, Danilović, Vujošević, Berić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA