Dioni: "Došao sam bez priprema, vidi se da sam bolji nego pre 2 meseca, mi smo "ubice" kad je bitno"

Napadač Zvezde ističe da na početku sezone nije bio u najboljem stanju pošto nije prošao pripreme

  • 8
Loi Dioni

Foto: MN Press

Napadač crveno-belih Loi Dioni izneo je utiske posle ostvarene pobede u prvom kolu grupne faze Lige Evrope nad Bragom (2:1), istakao da ga raduje dobar rezultat, kao i da se polako uklapa u sistem, ali i da veruje da će u narednom periodu prikazivati sve bolja izdanja.

- Bilo mi je bitno da odigram prvi meč grupne faze sa Zvezdom u Evropi. Zadovoljan sam pobedom, osvojili smo tri boda na startu. Veoma mi je drago zbog kluba i navijača, svi smo zaslužili onakvo veče. Meč je bio težak, Braga je odličan tim, bili smo najjači kad je bilo najteže i „ubice“ kad je bilo najpotrebnije – istakao je Dioni.

Govorio je Dioni i o periodu adaptacije po dolasku u Zvezdu.

- Osećam se sve bolje, dostižem polako svoj pravi nivo. Došao sam bez odrađenih priprema i vidi se da sam sada bolji nego pre dva meseca. Imam problem s preponama, ali naporno radim da ga rešim kako bih bio sto posto spreman. Vremenom sam se navikao na tim, na svoje saigrače i na život u Beogradu, što mi zaista mnogo olakšava.

Nije krio Dioni da je već upoznat sa značajem večitog derbija.

- Pre nego što sam potpisao, odgledao sam nekoliko snimaka o istoriji između dva kluba. Znam da je važan meč, već sam igrao slične derbije, Lion - Sent Etjen. Mislim da je ovde nivo iznad tako da ćemo biti spremni. Lepo smo počeli ovu takmičarsku nedelju pobedom protiv Brage i nadamo se da ćemo je završiti pobedom nad večitim rivalom.

Očekuje napadač crveno-belih težak meč i veliku borbu protiv večitog rivala.

- Ne znam kako će izgledati igra na terenu, nisam nikad igrao derbi u Srbiji, ono što je sigurno je da će biti dosta borbe. Igraćemo kako znamo sa našim talentovanim igračima. Uvek je drugačije kad je derbi, tim može da bude deset puta bolji ali pobedu odnosi ekipa sa većom željom.

Osvrnuo se Dioni i na podršku navijača, ali i poručio da će u narednom periodu pružati maksimum.

- Hvala svima na podršci od mog dolaska, zadovoljan sam dočekom, učiniću sve da dam što više golova u sezoni, a što da ne i u nedelju na derbiju – poručio je Dioni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙃

    17. septembar 2021 | 17:31

    Bice odlican napadac i vidim drustven je i raduje se svakom golu kao da je u ekipi 10 godina, svaka cast momce.

  • Lapovo

    17. septembar 2021 | 17:32

    Kreni vec jednom .

  • Vlada

    17. septembar 2021 | 16:59

    Tesko zvezdi sa tobom nisi ti nikakav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA