Mega savladala Zvezdu u pripremnom meču: "Crveno-beli" igrali bez šest igrača i pretrpeli prvi poraz

Video se izostanak polovine tima

  • 18
Zvezda - FMP, prijateljska Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su ovog leta skockali neverovatan tim, što se moglo videti i na Magneta kupu u Minhenu gde su osvojili prvo mesto pobedivši Panatinaikos i Bajern, ali, došao je red i na prvi poraz tokom priprema, pošto su košarkaši Mega Basketa slavili sa 74:73 protiv Zvezde, koja je igrala bez šest prvotimaca.

Dejan Radonjić je skrojio ekipu po svojoj meri, ne postoji nijedan istkanuti pojedinac, dok se cela igra temelji na odbrani.

Ipak, uprkos povredama i izostanku Erona Vajta, Nejta Voltersa, Ognjena Dobrića, Dejana Davidovca, Stefana Lazarevića i Branka Lazića, Mega je slavila u izuzetno napetoj utakmici, treba pomenuti i dva juniora Marka Gušića i Nemanju Popovića koji su dobili značajniju minutažu.

Šut za pobedu je imao Nikola Ivanović, ali lopta nije htela kroz obruč.

Najistaknutiji pojedinci u "crveno-belom" dresu bili su Cirbes i Kalinić sa 13 poena, dok je Mitrović dodao osam. Kod Mege, najbolji je bio Karlo Matković sa 18 poena i devet skokova, dok je super-talentovani Nikola Jović dodao 16.

Video: Vujošević: Novica je zaslužio da dođem! Njegovo ime će biti zlatnim slovima upisano!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    18. septembar 2021 | 17:40

    Ne sekirajte se vi grobari za Zvezdu,znamo mi šta radimo valjda ste se do sada uverili u to .

  • Zvezdas

    18. septembar 2021 | 17:06

    Da smo pobedili Covke ne bi doneo pojacanje sigurno..a ovako stize zamena za Vajta ili neki centar..ovaj poraz prija vise nego pobeda samo zbog tog pojacanja

  • poy

    18. septembar 2021 | 17:03

    Nesrecni glodari se opet javljaju..zar niste videli kako smo igrali na tom turniru protiv Pao i Bajerna? A ovi povredjeni se vracaju pre pocetka Aba lige osim Vajta tako da nama ovaj poraz ne znaci bas nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA