Panter ima velike ambicije u Partizanu: "Ove godine igramo Evrokup, sledeće je cilj Evroliga"

Košarkaš crno-belih istakao je kako će mu biti lako da se prilagodi nastupima u regionalnoj ligi

  • 17
KK Partizan - Anadolu Efes, Prijateljska utakmica Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana poraženi su od Ulma u generalnoj probi pred početak nove sezone, a već narednog ponedeljka očekuje ih prvi susret u ABA ligi protiv sastava Zadra na gostujućem terenu. Beogradski klub u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama uz nadu da bi kroz regionalno takmičenje mogao da izbori vizu za Evroligu.

Jedno od najvećih pojačanja Partizana ove sezone, a ujedno i jedan od bivših košarkaša Crvene zvezde, Kevin Panter komentarisao je kako se snašao u novom klubu.

- Osećam se odlično u ovoj ekipi. Imali smo seriju dobrih pripremnih utakmica i spremni smo za sezonu koja počinje narednog ponedeljka. Dužnost nam je da pobedimo u štvo više mečeva. Sjajan smo tim koji ima obavezu da bude lider i zato naporno radimo - rekao je Panter za grčke medije tokom trajanja prijateljskog turnira.

Kaže da mu je mnogo lakše, pošto je naviknut na igranje u ovom regionu i da mu neće biti potrebno puno vremena da se adaptira.

- Veliki je podsticaj igrati za trenera kao što je Željko Obradović. Ove sezone ćemo igrati Evrokup, ali cilj je da već naredne budemo u Evroligi. Svima nam je to fokus. Što se tiče Obradovića, većinu stvari sam očekivao. Navikao sam da radim sa srpskim trenerima koji imaju svoje karakteristike. Uostalom, postao sam Srbin, jer su mi dali i pasoš - podvukao je Kevin Panter.

Video: Obradović se na kraju okrenuo ka bimu i obratio Dudinoj slici s rukom na srcu: Kume, zauvek si ovde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    20. septembar 2021 | 17:55

    Ako kojim slučajem ništa ne osvojite, država će da sipne još 30 miliona

  • Šef

    20. septembar 2021 | 18:37

    A onda je mrmot zavio čokoladu!

  • 🔴🔵⚪

    20. septembar 2021 | 17:54

    Svaka ti je k'o u Njegosa! ABA ligu osvajamo lagano jer ne vidim nekog velikog konkurenta za to a onda posle toga dovodimo jos bolje igrace za plejof Evrolige! Sa ZELJKOM je sve moguce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA