≫ 

Iver ne pada daleko do klade: Sin čuvenog Mijaila Grušanovića karijeru nastavlja u Osijeku

Mladen će pokušati sa Vrijednosnicama da izbori plasman u ABA ligu

  • 0
Mladen Grušanović

Foto: ABA 2 liga / Dragana Stjepanović

U košarkaškom svetu dosta poštovanja izaziva ime Mijaila Grušanović. Čovek koji se nekako "urezao" u pamćenje kada se priča o srpskoj košarci i koji je igrao za brojne domaće klubove ima svog naslednika, koji isto tako "krči" svoj put u karijeri.

Reč je o Mladenu Grušanoviću, koji je prethodne sezone uspešno nastupao za crnogorski Lovćen sa Cetinja, a prethodno je uglavnom igrao na domaćim terenima za Vršac, Beouvk, Dinamik i Jagodinu. On je ove sezone potpisao za Vrijednosnice iz Osijeka, što znači da će igrati u ABA 2 ligi i hrvatskom prvenstvu.

Igra na poziciji krila, rođen je 1997. godine u Šapcu, gde je i napravio svoje prve košarkaške korake. Već je stigao da obuče i reprezentativni dres Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godine u Helsinkiju 2016. godine.

Prošle sezone prosečno je beležio 6,8 poena uz 1,4 skokova i jednu asistenciju u dresu Lovćena, a najbolju partiju pružio je protiv Slobode iz Užica u prvom kolu kada je imao 10 poena uz tri skoka i pet podeljenih lopti.

Video: Otišao je čovek koji je meni bio sve: Emotivan oproštaj Željka Obradovića od kuma Dude Ivkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA