≫ 

Zvezda dobila četvrtinu 26:2, Kikanović i Feldin videli demonstraciju sile desetkovanih crveno-belih

Crveno-belima je ovo bio psolednji pripremni meč pred start sezone koju šampion otvara utakmicom protiv Splita u Beogradu

  • 11
Nikola Ivanović Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su i poslednji pripremni meč pred početak nove sezone, rival je bila ekipa Kuvajt basketa, a rezultat ubedljiv u korist srpskog i ABA šampiona - 98:69 (25:25,18:27, 26:2, 29:15).

I ovaj meč Zvezda je igrala bez nekolicine rovitih i povređenih, trener Dejan Radonjić nije mogao da računa na kapitena Lazića, te Lazarevića, Voltersa, Dobrića, Davidovca i Vajta.

Najefikasniji kod crveno belih bio je Nikola Ivanović sa 20 poena.

Trening meč koji je bio "zatvorenog" tipa ostaće upamćen po odličnoj trećoj deonici koju je ekipa Crvene zvezde dobila sa ubedljivih 26:2, a jedine poene gosti (za koje su nastupali i nekadašnji igrači Crvene zvezde Kikanović i Feldin) su ubacili sa linije slobodnih bacanja.

Cirbes je bio drugi strealc kod Zvezde sa 14 poena, po 10 su dodali Kalinić i Kuzmić, Uskoković 9, Gušić 9, Holins 8, Popović 8, Simonović 5, Mitrović 5.

Najefikasniji u ekipi Kuvajt basket bili su eks igrači Zvezde Kikanović sa 22 i Feldin sa 16 poena.

Prvu takmičarsku utakmicu ekipa Crvene zvezde igra u petak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić" protiv ekipe Splita.

Video: Zvezdin klinac na derbiju izveo dribling koji je bio Zidanov zaštitni znak: Piruetom okrenuo dvojicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA