"Željko ima velika očekivanja, sujeveran sam od kako igram": Ledej sumirao utiske pred novu sezonu

Partizan kreće sa prvom zvaničnom utakmicom u ponedeljak u Zadru

  • 0
KK Partizan - Anadolu Efes, Prijateljska utakmica

Foto: Nikola Tomić

Jedno od najvećih pojačanja Partizana ove sezone je Zek Ledej. Borbeni Amerikanac se već tokom priprema pokazao kao pun pogodak u crno-belom dresu, a interesantno je da retko kada sedi kada je na klupi za rezervne igrače.

Uz to, navijači sa budnim okom primetili su da se košarkaš Partizana ne odvaja ni od svog ranca. Kaže da je to jedno sujeverje koje ga prati.

- Uvek stojim. Ne sedim. Fokusiran sam na detalje koji bi mogli da pomognu ekipi da pobedi. Moj ranac je sujeverje, od kada sam profesionalac uvek ga nosim. Uvek imam istu rutinu - istakao je Ledej.

Kaže da vidi određene pomake u igri i ističe da tim radi sve kako bi bio bolji iz dana u dan.

- Verujem da radimo svaki dan da bismo bili bolji. U nekim utakmicama smo igrali produžetke protiv dobrih protivnika. Trudimo se da napredujemo - istakao je Ledej.

Veliki udeo u njegovom dolasku odigrala je i činjenica da je na klupu Partizana "zaseo" Željko Obradović. Opisao je kako je to raditi sa njim na treninzima.

- Želeo sam da se takmičim i osvajam trofeje. Želeo sam da uradim sve da bih pobedio. Trener ima velika očekivanja od svakog igrača i svako mu je odgovoran. To je sve što možete da tražite od trenera. Da pokuša da izvuče najbolje iz tebe svakog dana - dodao je krilni centar Partizana.

Istakao je da je zadovoljan saigračima i da svi daju svoj maksimum kako bi stigli do cilja.

- Svi su veoma dobri. Svi volimo košarku i hoćemo da budemo bolji. Borimo se za zajednički cilj, a to je da pobedimo - zaključak je pojačanja Partizana.

Video: Obradović se na kraju okrenuo ka bimu i obratio Dudinoj slici s rukom na srcu: Kume, zauvek si ovde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA