Partizan misli na budućnost: Među juniore crno-belih stigao jedan od najtalentovanijih igrača iz komšiluka

Reč je o Luki Ilešu koji je nastupao za rumunsku ACS Transilvaniju iz Brašova

  • 3
Promocija Željka Obradovića Foto: Nikola Tomić

Ekipa Partizana u potrazi je za igračem na centarskim pozicijama, kojim bi popunio roster za narednu sezonu. Međutim, očigledno je da crno-beli dosta toga polažu i u budućnost, pa su krenuli da "jačaju" i svoje mlađe kategorije.

Tako je u juniorskim tim došao Luka Ileš iz Rumunije. Njemu je tek 14 godina, bio je igrač ACS Transilvanije Brašov i nastupa na poziciji plejmejkera. Za njegov dolazak najzaslužniji je sportski direktor Partizana, Zoran Savić, koji se lično raspitivao za talentovanog košarkaša. On je inače visok 184 centimetra.

- Za nas je čast što možemo da damo igrača timu kao što je Partizan. To nas raduje i pokazuje da dobro radimo - izjavio je direktor kluba iz Brašova, Marijuš Feti.

I sam Luka zadovoljan je prelaskom u novu sredinu i kaže kako se već privikao na život u Beogradu i treninzima sa saigračima.

- Svi su me lepo dočekali i već sam se navikao. Mnogo mi znači što imam dobre saigrače i svi se brinu da mi nešto ne nedostaje. Ovo je novi korak za mene i nadam se da ću postati veliki igrač - reči su Ileša.

Video: Otišao je čovek koji je meni bio sve: Emotivan oproštaj Željka Obradovića od kuma Dude Ivkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixi10

    22. septembar 2021 | 09:45

    Ma da li je moguce? Alo, mladi biseri, skola, institucija... Aha opet Misko kriv...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA