Panter oduševljen Grobarima i srpskim trenerima: "Ostao sam bez reči! Da vidimo šta će biti sa Željkom..."

Američki košarkaš i najveće pojačanje Partizana jedva čeka da zaigra u zvaničnoj utakmici za crno-bele

  • 13
Kk Partizan, Trening pred početak priprema

Foto: Nikola Tomić

Na prste se mogu izbrojati dani do početka nove sezone u ABA ligi. Partizan u ponedeljak gostuje u Zadru, gde će odigrati svoju utakmicu prvog kola od 18.00 časova. Nakon uspešno odrađenih priprema, motiva ne manjka u Partizanovom taboru.

Tako je Kevin Panter izdvojio svoje vreme da porazgovara za klupsku televiziju. Istakao je da je na pripremama sve bilo kako treba, ali da Partizan sada čeka dugačka godina.

- Sviđa mi se. Uzbuđen sam. Imali smo dobre pripreme. Pokušavamo da stvorimo najbolju moguću hemiju. Od kako smo počeli sve je pozitivno, sve je dobro. Moramo da popravimo neke stvari, ali dobro, tek su pripreme. Nastavljamo da radimo. Biće duga godina.

Partizan je tokom priprema imao par provera sa klubovima iz Evrolige, što je stepenik iznad onoga što ih očekuje od jeseni u Evrokupu.

- Da, može se reći. Igrali smo protiv evroligaških timova, sa kojima nećemo igrati tokom ove sezone. Ovo su nam bili najteži protivnici i dobro je da vidimo gde smo u odnosu na njih. Završavamo pripreme, poslednje su nam utakmice i fokusirani smo na početak sezone.

Komentarisao je Panter i atmosferu sa Partizanove oproštajne utakmice. Kaže da je oduševljen navijačima crno-belih.

- Neverovatno! Iskreno, ostao sam bez reči. A nadam se da će toga biti još više. Tek su pripreme. Jako mi se svidelo i ne mogu da dočekam da sezona počne.

Panter kaže da voli da radi sa srpskim trenerima i da je to donosilo rezultate.

- Imao sam ih četvoricu? Trojicu - Željko, Saša i Šakota. Sviđaju mi se, uz to imam i srpski pasoš. Suđeno mi je, imam dosta dobrog iskustva sa srpskim trenerima. Pobeđivao sam sa svim svojim srpskim trenerima. Sa Đorđevićem sam osvojio Ligu šampiona. Sa Šakotom kup i Ligu šampiona. Videćemo šta će biti sa Željkom sada. Za sada je sve dobro, pozitivno i sviđa mi se.

kevin pan

Video: Panter o dolasku u Partizan posle Zvezde: Nadam se da mi navijači neće ništa reći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    22. septembar 2021 | 14:21

    Jos jedan igracac koji je potvrdio veliku razliku izmedju cigana i grobara kada je navijanje u pitanju! Nikad niko kao GROBARI!!

  • Lun kralj ponoći

    22. septembar 2021 | 15:21

    Šta reći o mozgu koji dođe da igra u sedmoplasiranom timu ABA lige

  • Gg

    22. septembar 2021 | 15:49

    Arena je simbol Delija, nikad necete napraviti buku kao mi protivnCSKA, cak ni pionir ne mozete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA