"Svaki igrač koji voli košarku zaslužuje da oseti energiju Zvezde": Beron sa emocijama pričao o bivšem klubu

Američki košarkaš se prisetio vremena u Beogradu i savetuje sve igrače da da dođu i osete atmosferu u Srbiji

  • 6
Bili Beron Foto: Marko Jovanović

Bili Beron, bivši košarkaš Crvene zvezde dao je intervju za portal "basketnews" gde je pričao o svojoj karijeri, ali i Crvenoj zvezdi kao posebnom mestu gde je igrao košarku.

On je istakao da je dao savete Džordanu Lojdu i Ostinu Holinsu pre nego što su potpisali ugovore sa Zvezdom. Beron je u crveno-belom dresu proveo dve sezone.

- Ostin ( Holins, novi igrač Zvezde prim. aut.) mi je poslao par poruka i rekao sam mu mnogo o Crvenoj zvezdi i svom iskustvu tamo, poput ludih navijača.

- Košarkaško iskustvo tamo se mnogo razlikuje od 99% mesta u Evropi jer zaista vole košarku.

- Morate znati da od vas mnogo očekuju i budite spremni za to. Imaćete neke verne fanove sa visokim očekivanjima, ali ostanite na istom kursu. To je jedno od onih mesta na koje uvek gledam kao na posebno mesto na kome moram da igram.

Video: Bili Beron o tome da li je napravio korake

Ipak, neke od tih igara mogu biti izuzetno stresne. Hvala Bogu, moji timovi su završili na pravoj strani i pobedili u tim utakmicama.

- Stoga sam izuzetno zahvalan što sam to doživeo jer svaki igrač koji voli košarku zaslužuje da igra tamo, vidi i oseti emocije i energiju. Zaista ćete to ceniti na kraju dana - rekao je Beron.

Video: Trojka Berona i silno zakucavanje Gista kojim je Zvezda stigla do pet poena prednosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA