≫ 

Zgodna košarkašica Hrvatske "uzburkala" Instagram: Kažu da liči na Severinu, ona tvrdi da je saigračica lepša

Josipa Šilov privukla je pažnju javnosti svojom izjavom

  • 8
Josipa Šilov Foto: Instagram / Printscreen / @silovska7

Sportisti i sportistkinje su ti koji dosta pažnje obraćaju upravo na izgled. Hrvatska košarkašica Josipa Šilov nije izuzetak, pošto je u susednoj zemlji poznata kao jedna od najlepših devojaka u sportu pod obručima. Ona je potpisala za češku Ostravu, gde je već ostavila popriličan utisak na sve ostale.

Prethodne sezone igrala je za Ragusu iz Dubrovnika, a na površinu je isplivala jedna njena izjava kada su je novinari uporedili sa Severinom. Malo se postidela toga, pa je rekla da je njega saigračica Antonija Mišura još lepša.

- Možda je onome ko to govori ispalo sočivo ili puklo staklo na naočarima toga dana. Za mene je Mišura najlepša košarkašica koju sam videla - našalila se Šilov.

Njoj su samo 23 godine, nastupala je za Hrvatsku povremeno u kvalifikacijama za pojedina takmičenja, a osim košarke takmiči se i u sve popularnijem basketu 3x3. U Češkoj će pokušati da pogura tim dalje od četvrtfinala ostvarenog prethodne godine.

Video: Zagrljene, uplakane i ponosne: Sonja, hvala! Jelena, hvala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA