Matijas Lesor menja povređenog centra, potpisao kratkoročni ugovor

Francuz končno pronašao klub i potpisao za evroligaša

  • 0
Matijas Lesor Foto: MN press

Bivši centar Crvene zvezde Matijas Lesor konačno je pronašao novi angažman. Francuz je celog leta bio meta mnogih klubova, dovodio se u vezu čak i sa beogradskim "večitim" rivalima Zvezdom i Partizanom, a na kraju će ipak igrati Evroligu.

Kako se sezona približavala rasla je nervoza kod Francuza, koji je javno kritikovao Monako i bio nezadovoljan što mu u Francuskoj nije ponuđen adekvatan novi ugovor, a sada je potpisao saradnju sa Makabijem iz Tel Aviva, javlja izraelski novinar Rui Koen.

Lesor će potpisati kratkoročni ugovor sa opcijom produžetka, a razlog njegovog dovođenja je pre svega teža povreda hrvatskog centra Ante Žižića koji će propustiti gotovo dva meseca na startu sezone.

Francuz je prošle sezone u Evrokupu za Monako prosečno beležio 12,5 poena i 6,1 skok po meču, a bio je i MVP četvrtfinala ovog takmičenja.

Jednu od prvih utakmica za novi klub Lesor će odigrati baš protiv Crvene zvezde u okviru drugog kola Evrolige 7. oktobra u Tel Avivu.

Video: On je grobarski: Lesor uz osmeh otkrio šta je pevao Gagiju Milosavljeviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA