≫ 

Humanitarni turnir "Koš za decu Orahovca" na Kalemegdanu

Prijave traju do subote 02. oktobra, a kotizacija je 2000 din po ekipi

  • 0
Zvezda tereni Kalemegdan

Foto: MN Press

Humanitarni turnir u basketu biće organizovan 3. oktobra na terenima KK Crvena zvezda, a sav prihod namenjen je deci Orahovca.

Turnir pod nazivom "Koš za decu Orahovca" ima za cilj da se obezbede neophodna sredstva za igradnju fiskulturne sale za decu i omladinu iz srpske sredine Orahovac na Kosovu i Metohiji.

- Srpska deca u Orahovcu nemaju sportsku salu, niti fiskulturnu salu pri školi, a nemaju ni školsko dvorište gde bi se igrali za vreme odmora ili posle škole. Igralište, koje je posle 2000. godine napravljeno za srpsku decu, sve se manje koristi iz bezbednosnih razloga. Sportska sala bi bila mesto okupljanja, druženja uz sportske aktivnosti sve dece i omladine Orahovca", naveli su iz humanitarne organizacije "Srpska omladina za Kosmet" koja i organizuje turnir.

Kotizacija za učestvovanje je 2.000 dinara po ekipi, prijave traju do subote, 2. oktobra, do 17 sati i sav prihod je takođe namenjen izgradnji sale.

Turnir će se igrati dan kasnije sa početkom u 12 sati na terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu.

Video: Lično ga je dizajnirao Kobi Brajant: Zlatni sat na aukciji i neko će ga platiti 10 miliona dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA