≫ 

Džikić pričao o propuštenoj šansi protiv Zvezde, pa pitao za zdravlje košarkaša crveno-belih

Trener Podgoričana ističe da je Zvezda imala previše lakih poena

  • 1
Aleksandar Džikić Foto: MN Press

Košarkaški Crvene zvezde pobedili su Budućnost u derbiju 2. kola ABA lige rezultatom 71:63, a trener gostujućeg tima Aleksandar Džikić žali za propuštenom šansom koju je njegov tim imao posle sjajne treće deonice!

Budućnost je tu deonicu dobila rezultatom 18:8, u jednom trenutku im nije priznata slučajna trojka za +6 u poslednjoj četvrtini, da bi se Zvezda potom vratila i "okrenula" situaciju u svoju korist.

- Imali smo šansu, nismo je iskoristili. Imali smo kontrolu do poslednje četvrtine. Osam izgubljenih lopti, a u poslednjoj sedam. Previše lakih poena je imala Zvezda, trebalo bi da igramo brže, previše smo statični bili u napadu. Dozvolili smo Kuzmiću da posle pomoći na pik end rolu uspešno rotira na naše visoke igrače. To je to, ali mislim da su sve te stvari popravljive - rekao je Džikić i dodao:

- Sve ekipe će igrati bolje, mi smo se dosta promenili, imali smo nekih problema u pripremnom periodu, čak i prošle nedelje smo imali neke potpuno neplanirane probleme.

Džikić je potom upitao i za stanje Stefana Lazarevića koji je na minut pre kraja doživeo strašan pad, da bi ga mediji pitali o stanju njegovog košarkaša Danila Nikolića koji je nedavno operisan.

- Danilo nastavlja sa lečenjem i verujem kao i svi u klubu, kao i svi ljubitelji košarke da će biti dobro. Lazareviću želim da prođe sa što manje problema, te da se brzo vrati na parket.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    5. oktobar 2021 | 00:27

    Dzikicu kakva crna sansa ! ? Ako tako igrate svako drugo gostovanje gubite ko Mornar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA