≫ 

Nestvarna magija Dončića: Lopta nestala na 2-3 sekunde pre nego što je ušla u koš

Slovenac dao svoj doprinos u istorijskoj pobedi Dalasa

  • 1

Košarkaški Dalasa razmontirali su ekipu Šarlota sa neverovatnih 68 razlike (127:59) i tako ušli u istoriju NBA lige kao tim koji je zabeležio trijumf sa najvećom razlikom u predsezoni!

Istovremeno, izjednačen je i rekord NBA lige koji je stajao od 1991. godine i onog duela u kom je Toronto bio boji od Majamija sa 148:80, a vredi pomenuti da srpski košarka Boban Marjanović nije igrao protiv Hornetsa u noći između srede i četvrtka.

Luka Dončić, naravno, jeste, i meč je završio sa 10 poena i osam asistencija. S tim da je onaj koš iz prve deonice naprosto spektakularan. Toliko da je lopta na dve-tri sekunde nestala iz kadra pre nego što je ušla kroz obruč.

Bio je to kontaranapad Dalasa koji Dončićev saigrač nije krunisao poenima, lopta je došla do Slovenca koji je odlučio da primeni basket trik, bacio je loptu visoko uvis i - pogodio! Nažalost po njega, koš nije priznat zbog ranijeg faula.

Video: Dončić lumpovao uz Severinu posle ugovora života, na žurci bio i Bobi Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    14. oktobar 2021 | 11:30

    Dečko velemajstor, od kosarke napravio umetnost.,l Ispisaće istorije košarke 100%. Dobar momak, dobar košarkaš pratriota. Ostali kaskaju za njim..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA