≫ 

Srpski derbi na Jadranu: Najmlađi tim protiv legendarnog kluba iz Čačka

Prvi duel dva srpska tima koja se takođe bore za visoku poziciju u ABA

  • 0
KK Borac Čačak

Foto: ABA liga / Duško Radišić / KK Borac Čačak

Košarkaš Borca Sava Lešić rekao je da čačanski tim neće imati lak zadatak protiv Mege u ABA ligi, ali da taj duel dočekuju u dobrom raspoloženju.

Čačanski tim dočekuje Megu u nedelju od 18 sati u četvrtom kolu ABA lige.

- Mega je mlad i talentovan tim, baš kao i Borac. Protivnik je dosta promenio roster u odnosu na prošlu sezonu. Utakmica neće biti ni malo laka, to sam siguran. Ipak, mi smo se dobro pripremali ovih dana, tako da ne bi trebalo da imamo previše problema - rekao je Lešić za klupski sajt.

Ukoliko budemo koncentrisani i greške svedemo na minimum, možemo do nova dva boda, ističe MVP prethodne runde regionalnog takmičenja.

- Moram da kažem i to da nas ove godine očekuje borba za što bolji plasman na tabeli, a direktnu borbu ćemo voditi upravo sa Megom i FMP-om, jer nas propozicije lige primoravaju na to. Zbog toga raste važnost narednog meča u Čačku“, istakao je Lešić.

- Borac uvek ima prednost kada igra kod kuće. To je nešto što moramo da iskoristimo protiv Mege. Uz podršku sa tribina verujem da možemo doći do važne pobede - zaključio je Lešić.

Video: Marko Marinović: Ne igra se košarka samo u Beogradu, pokazaće to Čačak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA