≫ 

Neviđena scena u Zagrebu: Aplauz publike za košarkaše Partizana

Zagrebačka publika seća se nekadašnjeg klasika stare Jugoslavije

  • 33
KK Partizan u Zagrebu Printskrin: Instagram/abaliga/arenasport

Košarkaši Cibone i Partizana priredili su ljubiteljima košarke sjajnu košarkašku predstavu, u kojoj su crno-beli na kraju slavili sa 61:79.

Iako to krajnji rezultat možda ne govori, utakimicu je obeležila velika borba u kojoj je ekipa Željka Obradovića tek u poslednjih pet minuta slomila otpor velikog rivala i tako zadržala maksimalan učinak posle četiri odigrana kola.

Iako je njihov tim pretrpeo novi poraz od crno-belih, koje u vlastitoj dvorani nisu pobedili već sedmu godinu za redom, navijači Cibone su na kraju pokazali respekt prema velikom protivniku isprativši ga sa terena aplauzima.

U momentima kada su se košarkaši beogradskog tima okupili na centru dvorane, sa tribina se prolomio aplauz, kojim su nagrađeni za izvanrednu partiju i sportsko ponašanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Admiral Bet ABA League (@aba.liga)

Tako je na najlepši mogući način završen još jedan košarkaški klasik, koji je, može se reći, u potpunosti ispunio očekivanja.

Video: Jadranski klasik rešen furioznom serijom Partizana 18:0: Crno-beli pokorili dom Dražena Petrovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA