Denver otpustio centra posle 10 dana, pruža se nova šansa za Zvezdu i Partizan?

Tarik Blek očigledno nije zadovoljio afinitete uprave Nagetsa

  • 1
Tarik Blek, Zenit, Denver

Printskrin: Youtube / Real SPGHighlights

Američki centar Tarik Blek ipak neće biti rezerva Nikoli Jokiću iduće godine u NBA ligi, pošto je Denver odlučio da ne produži saradnju sa ovim košarkašem. Ovo je možda dobra vest za oba Večita rivala, s obzirom na to da se Blek već pominjao kao pojačanje ovih klubova.

Tarik Blek je ovog leta često pominjan putem društvenih mreža kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali i Partizana, košarkaškim kuloarima je kružila priča da je na korak od Beograda, međutim, sve je i ostalo samo na pričama.

Ovaj centar je igrao u NBA ligi od 2014. godine, pa sve do 2018. kada je po prvi put došao u Evropu. Tokom prvog mandata u NBA ligi, on je nastupao za Hjuston Rokitse i Los Anđeles Lejkerse gde je skupio više od 200 utakmica, dok je beležio 4.9 poena u proseku.

Mnogo značajniju ulogu je imao u Evropi, gde je igrao za Makabi Tel Aviv i Zenit, a u Evroligi je beležio nešto više od 11 poena u proseku, dok je hvatao i oko 5 lopti po meču.

Video: Ovaj ritam je pakao! Simonović iskreno o teškom rasporedu, ali i mogućnostima Zvezdinog tima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA