≫ 

Nizak udarac Los Anđelesa: Šalju Vanesu Brajant na psihijatrijsko ispitivanje

Ovo je odgovor grada na tužbu koju je podnela Kobijeva udovica

  • 1
Vanessa Bryant Foto: Tanjug/AP

Pad helikoptera u kojem je nastradao Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana, kao i još sedam osoba, i dalje je ozbiljna tema u Los Anđelesu.

Kobijeva udovica, Vanesa Brajant, podnela je niz tužbi protiv policajaca koji su pravili fotografije sa mesta nesreće, a zatim ih delili kolegama i prijateljima, a jedna od tužbi odnosi se i na grad Los Anđeles.

Advokati grada sada su oglučili da uzvrate udarac, pa su zatražili psihijatrijsko ispitivanje Vanese Brajant.

Oni time žele da dokažu da je Vanesa patila od depresije i emocionalnog stresa zbog gubitka supruga i kćerke, a ne zbog fotografija koje su procurile. Okrug Los Anđelesa traži sudski nalog za objavljivanje medicinske dokumentacije u okviru svoje odbrane.

Takođe navode da Vanesa Brajant ne može da pati zbog fotografija mesta nesreće koje nikada nisu videli, niti su one javno negde objavljene.

Advokati Vanese Brajant razočarani su ovakvim zahtevom i navode da će to prisiliti Kobijevu udovicu da se seti svega što se dogodilo i da će je to dodatno povrediti.

Video: Vanesa Brajant jecajući pričala o Kobiju i Điđi: Dragi brini o našoj bebi, a ja ću o ostalima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    18. oktobar 2021 | 16:29

    Kako bi njima bilo da vide svoju porodicu raznesenu po zemlji, strašno, to se nemože izbrisati iz svesti, trebao bi on ići na pregled

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA