≫ 

Saša Đorđević održao čas košarke šampionu Evrope, Efes bez Micića ponižen u derbiju!

Fenerbahče se malo zaigrao sa Efesom

  • 1
aleksandar đorđević Foto: MN Press

Košarkaši Fenerbahčea su slavili u velikom derbiju Turske protivEfesasa 90:68, čime je Saša Đorđević uspeo da napravi još jedan fantastičan rezultat posle pobede u Evroligi protiv Uniksa, kada je gostima dopustio tek 41 poen na meču! Doduše, kod Efesa u timu nije bilo Filipa Petruševa, Vasilija Micića i Krunoslava Simona, ali to ne umanjuje pobedu Fenerbahčea.

Kakav meč, kakva borba i kakva igra košarkaša Fenera, pa ovo je za košarkaške anale! Sale Đorđević je pronašao tu nit, pronašao je ono što je trebalo njegovim košarkašima da zaigraju i podsete na najbolje dane kada su i sami bili šampioni Evrope.

Ataman i svi ostali će morati dobrano da se zapitaju šta im se dešava, očajan start u Evroligi, onda i debakl u derbiju... Pale se crvene lampice u ovom gradu, moraće nešto da se menja.

Elem, Fenerbahče je već u prvoj četvrtini nagovestio šta će se desiti, dobili su prvi deo igre rutinski, da bi kasnije samo nastavili u istom ritmu. Prednost se duplirala već u drugoj četvrtini, da bi u trećem već imali +23!

Konačno, Fener je spustio gas u poslednjoj deonici, Efes je uspeo da dobije ovu četvrtinu za makar malu dozu satisfakcije, ali ništa više od toga nisu mogli.

Video: Nikola Kalinić nije nikako mogao da ubaci za dva ali je zato njegova trojka preokrenula meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk..🏀🏀🏀

    18. oktobar 2021 | 22:56

    A pojedinima ne valja Sale jbg njihovi bolji treneri sve legende zive..propast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA