Panter iskren pred večerašnji debi: "Nismo ni čuli za neke od timova u Evrokupu"

Najveće pojačanje crno-belih tvrdi da nije bio upoznat sa tim ko su pojedine ekipe koje nastupaju u takmičenju ove godine

  • 7
Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana će se večeras sastati sa ekipom Hamburg Tauersa u okviru prvog kola Evrokupa. Crno-beli biće veliki favoriti u Nemačkoj, očekuje se da će imati i određenu podršku navijača, a biće ovo i debi Željka Obradovića na klupi.

O predstojećoj utakmici, ali i čitavoj sezoni govorio je Kevin Panter, možda i najveće pojačanje Partizana za novu sezonu. Ima najveća moguća očekivanja od ove takmičarske godine.

- Cilj je da pobedimo. To je jedino o čemu razmišljamo. Idemo utakmicu po utakmicu do tog cilja - izjavio je Panter, a preneo B92.

Potom se dotakao prvog protivnika, ekipe Hamburga koja je velika nepoznanica. Osnovani su tek pre osam godina, a pre dve godine su ušli u Bundesligu i ovo će im biti prvo učešće na evropskoj sceni.

- Agresivni su u odbrani, što pretvaraju u lake poene iz kontre. Mi moramo da se fokusiramo na sebe - dodao je Kevin.

Evrokup ove godine ima drugačiji sistem takmičenja. Partizan se nalazi u grupi sa Levaloom, Turk Telekomom, Lokomotivnom Kuban, Huventudom, Šljonskom iz Vroclava, Morabank Andorom, Lijetkabelisom, Trentom i Hamburgom. Kevin Panter bio je potpuno iskren rekavši da za pola ovih ekipa - nije ni čuo.

- Ima nekoliko timova za koje nismo ni čuli, ali smatram da ukoliko budemo igrali kako treba, da neće biti iznenađenja - zaključio je Panter.

Video: Trifunović srećan posle dobre partije: Volim da igram kada je dobra atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA