≫ 

Košarkašice Zvezde traže premijernu pobedu u Evropi

Beograđanke od 17.30 časova gostuju u Atini Olimpijakosu

  • 0
ŽKK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkašice Crvene zvezde doputovale su u Atinu gde ih u četvrtak od 17.30 časova po našem vremenu očekuje duel drugog kola grupe E Evrokupa protiv Olimpijakosa.

Dobro poznat klub, dobro poznata sredina, kao i odnosi iz Crvene zvezde i Olimpijakosa. Posle vaterpola, košarke i fudbala, i u ženskoj košarci će prijateljski klubovi odmeriti snage za bodove.

Olimpijakos je u prvom meču zabeležio najubedljiviju pobedu 1. kola Evrokupa protiv poljskog predstavnika KS Basket 25 iz Bidgošča 103:68. Zvezdin trener Dragan Vuković pred meč sa Olimpijakosom ističe da se i pored problema sa kojima se ekipa susrela prethodnih dana susreće i sa ozbiljnim rivalom.

- Olimpijakos je iskusna ekipa, koja je i u prvoj utakmici pokazala kvalitet visokom pobedom nad Poljakinjama. Mi, iako smo u ovakvoj situaciji, nećemo se predati, daćemo sve od sebe da se prikažemo u pravom svetlu. Iskusniji smo za jednu utakmicu i nadamo se da će nam energija biti na potrebnom nivou kako bismo odgovorili zahtevima jedne ovakve utakmice - ocenio je Vuković.

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 17.30 po našem vremenu u dvorani „Mira i Prijateljstva“ u Atini.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Navijači Zvezde skandirali Nikoli Kaliniću: Dobio je ovacije posle pobede nad Žalgirisom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA