Košarkaši Lejkersa se "potukli" tokom tajmauta, pa pretrpeli i drugi poraz u NBA ligi

Kad ne ide, onda ne ide...

  • 0
Entoni Dejvis, Dvajt Hauard, NBA liga, Los Andjeles Lejkers Printskrin: Twitter / TheMattPetersen

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pretrpeli su i drugi poraz u ovogodišnjem izdanju NBA lige, posle Voriorsa, još jedan klub s Pacifika im je došao glave. Finiks Sansi su slavili sa 115:105, međutim, meč je prošao u znaku svađe na klupi Lejkersa tokom jednog tajm-auta, što govori da u "Gradu anđela" i ne cvetaju ruže.

Čim je Lebron Džejms stigao u Lejkerse, odmah je svima postalo jasno da će postati favoriti za osvajanje NBA prstena, što su i uspeli prve godine, druge su već zaustavljeni, a ukoliko se po jutru dan poznaje, teško će i ove sezone do titule.

Bili su Lejkersi aktivni tokom leta, došlo je nekoliko veoma poznatih imena, poput Rasela Vestbruka i povratnika, Dvajta Hauarda, a upravo je iskusni centar i bio jedan od aktera novog sukoba na klupi ovog tima.

Naime, tokom utakmice sa Finiksom, zatražen je tajm-aut i svi su krenuli ka klupi, kada su stigli, pozdravili su se, Dvajt Hauard je seo na jednu od stolica, da bi Entoni Dejvis odmah dotrčao do njega i ušao u raspravu. Verbalna rasprava se ubrzo pretvorila i u fizičku kada je Dejvis uhvatio saigrača za ruke, te je došlo do guranja i sve žustrijih reči.

Uspeli su ostali saigrači da se umešaju i da ih razdvoje, ali i po ovome se može videti da nešto ne štima u ovoj ekipi.

Definitivno će Lejkersi morati da poprave mnogo toga ukoliko žele makar da zaprete u borbi za šampionsku titulu.

Video: Dejvis promašio slobodnjak nakon toga Bjelica skok u napadu, razbio odbranu Lejkersa i ponetirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA