≫ 

"Važno je da pobeđujemo za navijače": Madar se kandidovao za novog miljenika Grobara

Mladi plejmejker pokazao zbog čega je Obradović insistirao da se dovede letos

  • 1

Utakmica sa Krkom, koja je bila najočitija demonstracija sile Partizana, "izbacila" je u prvi plan 20-godišnjeg Jama Madara, koji se ozbiljno kandidovao da postane novi miljenik Partizanove probirljive publike. Sa 23 poena, 4 asistencije i indeksom 32, ovaj momak je predvodio napadački plotun crno-belih na koš Krke. Pokazao je zbog čega je i veliki Obradović video u njemu jakog aduta letos insistirao na njegovom dovođenju.

Madar je i do meča sa Krkom potvrđivao svoj raskošni talenat, ali nikad kao što je to radio u subotu uveče kada se u najboljem svetlu predstavio fanovima crno-belih. Posle meča nije previše padao u efuoriju, iako mlad dobro razume da je ovo tek jedna utakmica protiv tek prosečnog rivala, i da one prave bitke i težak ritam tek nailazi.

Veoma dobra utakmica, sjajan timski rad i tvoja odlična rola?

- Bilo je sjajno za nas što smo ostvarili ovakvu pobedu, ne gledamo ko je rival, gledamo samo nas i da odigramo najbolje što možemo, da se takmičimo i pobedimo svaku utakmicu - izjavio je Madar novinarima posle meča.

Trener je u najavi utakmice želeo da vidi kako ćete reagovati kao tim na ritam od dva meča - izgleda da ste sasvim dobro reagovali.

- Ovo je tek početak, moramo da počnemo da se navikavamo i da nađemo način da igramo najbolje što možemo u svakoj utakmici. Na najbolji mogući način. Siguran sam da ćemo se pripremiti, da će nas stručni štab pripremiti za svaku utakmicu, to je najvažnije, da pobeđujemo, takmičimo se i pobeđujemo za navijače. To je najvažnije.

Da li je ova utakmica recept kako bi ekipa trebalo da igra i u nastavku sezone?

- Nadam se, imamo tešku utakmicu u sredu, moramo da se spustimo i da se spremimo za taj izazov. Od sutra moramo da se pripremamao za to, i individualno i timski, moramo biti spremni za novu borbu.

Imao si dobru utakmicu večeras, da li možeš nastaviti tako?

- Trudim se da radim, treniram, da budem najbolji što mogu da budem svaki dan. Srećan sam što su me saigrači pronalazili, što sam doprineo da moj tim pobedi. To je najvažnije - poručuje Izraelac.

KK Partizan - KK Krka Novo Mesto, ABA liga

Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pit bull

    24. oktobar 2021 | 08:33

    Polako sinovac,nek dodje jedan derbi pa da vidimo gde smo,u prva pet kola ste imali lumunadu od utakmica a sve druge ekipe bar po jedan-dva derbija,neke i tri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA