≫ 

Svetislav Pešić pobedio infekciju i izašao iz bolnice

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije pobedio je infekciju

  • 4
Svetislav Pešić

Foto: MN Press

Košarkaška javnost bila je zabrinuta prethodnog ponedeljka, kada je KSS objavio da je novi selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić hospitalizovan i ima problem sa infekcijom grla koje zahteva bolnički tretman.

Odmah su se pojavile i lažne glasine o infekciji korona virusom, koje je brzo demantovao njegov sin Marko Pešić.

Posle nedelju dana u bolnici, Pešić se uspešno pobedio infekciju i otpušten je iz bolnice, saznaje Telegraf. Selektor se oseća odlično, te će biti spreman za predstojeće izazove koje čekaju reprezentaciju Srbije, koja tačno za mesec dana 25. novembra u Beogradu započinje kvalifikacije za Mundobasket protiv Letonije, dok tri dana kasnije gostuje Belgiji.

- U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vreme smo reagovali… Zahvaljujem se, pre svega, profesoru doktoru Vladimiru Ðorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića vrlo srdačno primio - rekao je peišić za sajt KSS.

Pešić je pre sedam dana u bolnicu primljen zbog akutnog zapaljenja grla, zbog čega su otkazani kontrolni treninzi nacionalnog tima.

- Nakon dva dana već sam se osećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest-sedam dana i ispoštujem protokol oko primanja terapije. Želim ovom prilikom da se zahvalim i kompletnom osoblju, koje je bilo ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno - rekao je Pešić.

Podsetimo, Pešić je prethodnog ponedeljka želeo da okupi mlađe košarkaše, kako bi ih isprobao na kontrolnim treninzima, ali su oni otkazani zbog njegove hospitalizacije.

Video: Pešić spreman da se udvara Jokiću: Ne samo njemu, nego ću se svima udvarati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA