≫ 

Ludnica na meču Pokuševskog: Dečak pogodio sa pola terena i osvojio 20.000 dolara

Dan koji mladi navijač Tandera nikada neće zaboraviti

  • 0
Trojka, navijač Oklahome Foto: Youtube / Printscreen / NBA

Oklahomi ne ide najbolje na početku nove NBA sezone, ne blista ni Aleksej Pokuševski, ali bi košarkaši Tandera mogli da krenu da prepisuju od svojih navijača. Tačnije od jednog koji je noćas postao planetarno popularan posle poteza sa poluvremena susreta protiv Filadelfije.

Naime, tradicionalno na svakoj utakmici NBA lige se na velikom odmoru održava takmičenje u šutevima sa polovine terena, a u "Pejkom Centru" se na parketu ove noći našao jedan dečak.

Maskota Tandera ga je dosta dugo ohrabrivala da uputi šut, a kada ga je konačno "ispalio" na kratko je nastao muk u dvorani. Lopta je plesala po obruču, činilo se da će skliznuti van, ali je na kraju upala kao kap. Navijači su "eksplodirali" od oduševljenja.

Dečak nije mogao da veruje šta je uradio, vrlo brzo se našao u zagrljaju maskote, podigao je ruke uvis i zaplakao. Njegovo ime je Konor O'Mali i dolazi iz Tulse. Veliki je navijač Tandera, prenose lokalni američki mediji.

Uostalom, pogledajte i sami ovaj emotivan momenat iz više uglova.

Video: Trenutno najskuplje patike na svetu: Nosio ih Džordan pre 37 godina, prodate za nerealan novac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA