Željkov Partizan jedinstven i u Evrokupu: Jedini nije poražen od početka sezone

Obradovićeva ekipa je do sada upisala pet trijumfa u ABA ligi i jednu u Evrokupu

  • 18
Želimir Željko Obradović

Foto: Marko Jovanović

Gazi Partizan sve redom od početka nove takmičarske godine. U ABA ligi je na prvom mestu sa perfektnim skorom od pet pobeda bez poraza, a u Evrokupu je startovao pobedom nad Hamburg Tauersima u jednoj prilično efikasnoj utakmici.

Region je video kako pred Partizanom redom padaju Zadar, Split, Studentski centar, Cibona, a u poslednjem kolu i Krka u dvorani "Aleksandar Nikolić" u meču koji će ostati upisan u istoriji ABA lige kao prvi u kojem su svi igrači jedne ekipe ostali jednocifreni.

A tim koji vodi Željko Obradović je jedinstven i u Evrokupu. Naime, jedini je tim koji je bez poraza u bilo kom takmičenju na "Starom Kontinentu" ove sezone.

 

Šansu da nastave pobednički niz imaće na domaćem terenu u sredu, kada u dvoranu "Aleksandar Nikolić" dolazi ekipa Turk Telekoma. Oni su na otvaranju Evrokupa slavili protiv Levaloe, ali su potom u domaćem prvenstvu poraženi i ubacili su svega 59 poena protiv Pektim Spora.

Video: Partizan gazi, Partizan melje, ruši i čupa: Crno-beli ponizili Krku sa 47 razlike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    25. oktobar 2021 | 16:27

    Jer to je ZELJKOV Partizan🖤🤍🖤🤍

  • Vratiće se evroliga, vratiće se stari sjaj

    25. oktobar 2021 | 18:08

    Možda nam je bio lak raspored, ali nas uskoro čeka pakao. Borac i Fmp, na papiru malo slabije ekipe, pa onda 6 utakmica za redom sa klubovima koji se bore za plej of. Zvezda, Budućnost, Igokea, Cedevita, Mornar, Mega. Biće jako teško u drugom delu sezone kad bude plej of eurocupa, jer ćemo u tom periodu igrati i sa gore navedenim timovima pošto je to sam završetak regularnog dela ABA lige. Mada, kakav god raspored imali, mislim da ćemo uživati u sjajnoj košarci i velikim pobedama. Ovakav Partizan zaista deluje superiorno, a nismo ni na 50 posto mogućnosti. ⚫⚪

  • Posmatrac

    25. oktobar 2021 | 18:00

    Zvezda bez poraza završavala ligaski deo sezone Aba lige pa nisu pisali tako,ovi dobili pet najslabijih ekipa u Aba ligi i neke Indijance u Evrokupu i odmah su najbolji, kraj će da kaže da li su najbolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA