≫ 

Zvezda u problemu pred duel sa osvajačem Evrokupa: Kalinić pod znakom pitanja

Trener crveno-belih Dejan Radonjić suočava se sa novim problemima pred duplo kolo Evrolige

  • 10
Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Ognjen Dobrić

Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da ekipu očekuje vrlo zahtevan posao u duplom kolu Evrolige.

Crveno - beli sutra igraju protiv Monaka u Monte Karlu u šestom kolu Evrolige u 19 sati, nakon toga ekipa letom iz Nice putuje u Milano gde je već u četvrtak očekuje duel sa Armanijem.

- Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak da je dobar tim nadograđen i da postoji kvalitet za dobar rezultat.

- Već su dosta pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, Džejms je jedan od najboljh indiviudalaca u ligi, atletski su dobra ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku- rekao je Radonjić za klupski sajt.

Trener crveno-belih je napomenuo da je Nikola Ivanović u izolaciji, Eron Vajt u svom programu oporavka, dok je nova briga Nikola Kalinić koji je doživeo lakšu povredu i pod znakom pitanja je njegov nastup.

Mladi plejmejker Aleksa Uskoković očekuje da ekipa uprkos problemima odigra dobar meč.

- Očekuje nas jedna jako neugodna utakmica protiv Monaka, jedne odlične ekipe. Oni mnogo trče, potrebno je da energetski budemo na potrebnom nivou i da probamo da se nadigravamo. Sigurno nam najveća opasnost preti od Majka Džejmsa i Vila Tomasa, dva sjajna evroligaška igrača - zaključio je Uskoković.

Video: Radonjićeva faca na pitanje o povređenim igračima je sve rekla: Svestan sam svih problema koje imamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    25. oktobar 2021 | 17:09

    EL je smaranje zestoko. Franjevci igraju 18 evropskih tekmi a mi 36. Najvaznije uzeti titulu prvaka Srbije ove godine, da vratimo franjevce konacno u istoriju...💪💪💪🏆🏆🏆🍻🍻🍻😎😎😎❤️⚪️❤️⚪️❤️

  • Gaara

    25. oktobar 2021 | 16:41

    Ako i Kalinić ne bude mogao da igra, slobodno neka Zvezda žrtvuje sezonu, naravno da joj nećemo zameriti. Zadužila nas je previše a EL je najveća boleština koja postoji. Toliko.

  • Auspuh

    25. oktobar 2021 | 16:40

    Dakle još jedna blamaža u nizu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA