Nesuđeno pojačanje Zvezde iz NBA završilo u Rusiji, biće rival Partizanu u Evrokupu

"Crno-beli" su u istoj grupi u Evrokupu kao i Lokomotiva Kuban, gde će nastupati Kvin Kuk

  • 1
Kvin Kuk Printskrin: Youtube / House of Highlights

Kada dođe leto dosta igrača se provuče kroz košarkaške kuloare i mnogo se pomene kao pojačanjeCrvene zvezde ili Partizana, ali kada je reč o Kvinu Kuku, on je bio jako blizu "crveno-belog" dresa. Međutim, kada se sve činilo gotovim, on je odlučio da ostane u NBA ligi, gde se okitio sa dva prstena koja su namenjena šampionu (Lejkersi i Voriorsi), da bi sada stigao u Lokomotivu iz Kubana, koja je u istoj grupi u Evrokupu kao i Partizan.

Kvin Kuk je ovu predsezonu u NBA ligi odigrao u dresu Portland Trejlblejzersa, da bi ga oni otpustili početkom same sezone. Iako nije toliko poznat, Kuk se može pohvaliti činjenicom da je osvojio dva šampionska prstena sa dve ekipe u najjačoj ligi na svetu.

Kako je izgubio mesto u timu, jedini logičan potez je bio put "preko bare", gde će igrama moći da zasluži povratak u NBA ligu. Prva destinacija za ovog košarkaša izvan SAD će biti Rusija, gde će igrati u ekipi Lokomotive Kuban, koju sa klupe predvodi Jevgenij Pašutin.

Video: Partizan gazi, Partizan melje, ruši i čupa: Crno-beli ponizili Krku sa 47 razlike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tolstoj

    26. oktobar 2021 | 18:00

    hahaha sta je sve covke obecavao tesko da mozete naci igraca koga nije dovoddio..a na kraju nakupio migranata po zelj stanicama..to je ponos srbije pljucccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA